Söndag

Sol idag igen och om mäjligt ännu varmare än de andra dagarna. Kunde ju inte tajma min lediga vecka bättre än såhär. Men imorn börjar allvaret igen, men det är så mycket skönare att jag jobbar på uc och inte taxfreen i alla fall. Gjorde förmodligen mitt sista pass där igår. Mina nästkommande lediga veckor ska jag hem, dels för lite orientering och sen är det min födelsedag!!

Har gjort lite hemmastyrketräning idag, det är på tok för varmt för att gå eller springa ute idag så då är det skönt att röra lite på fläsket här nere i vår svala boning. Jag har grym idetorka så jag går ut och sätter mig i solen istället.


Tokledig

Oh yes, ännu en nattvecka avklarad. Min rygg mår bättre och även halsen. Linda: Visst är det tunga lyft och varje gång jag lyfter försöker jag tänka ut nån bra uppfinning, typ det du skrev, men troligen berodde det på att jag dammsugit på dagen innan jag skulle jobba. Det var  diagnosen jag fick av mamma, och hon är ju "in the bizz" =P.

Nu ska jag njuta av att vara tokledig i ett par dagar. Jag tackade t.o.m nej till jobb till förmån för Allsång på Skansen  imorgon. Jodå, entusiast! (Sen är jag inte så sugen på att jobba på avgång heller =P)
Jag ska hinna med en tur till storsenteret i veckan för inköp av tofflor. Det är sjukt kallt på golvet här så det blir en skön investering. Det ska även hinnas med att plöja avsnitt av Las Vegas och läsa min superhärliga bok "Stella och Sebastian". Det verkar som att jag har tajmat in min lediga vecka med det fina vädret också (dock har jag sovit heela dagen så jag har ännu inte hunnit njuta av solen).

Jag väntar med att åka hem till nästa gång jag är ledig. Då kan jag ta nåt extra pass om det dyker upp och så behöver Gurra vila lite.

Nu ska jag kika på resor och se om jag hittar nåt fynd! Har vi tur kanske våra besparingar räcker till en resa utanför landets gräser i alla fall!

Helvetesnatten

Den ägde rum i natt, helvetesnatten! Det började med att jag hade grymt ont i ryggen redan när jag åkte till jobbet, värre skulle det bli. Efter hand fick jag ont i halsen och så ont i ryggen att det nästan tårades i ögonen. Hem kunde jag ju inte gå för vem kan komma och jobba för mig, mitt i natten? Som grädden på moset var varorna sjukt försenade så när de kom vid halv tre hade jag ungefär en kvart på mig att fixa alla grönsaker (som annars tar minst en och en halv timme)innan det var dags att börja steka baguetter. Hurra vilken rolig natt!

Idag har jag sovit i princip hela dagen, knaprat alvedon och diverse halstabletter så jag hoppas på en lite lättsammare natt.

För tre år sedan..

..var det min tur att ta på mig den vita mössan och vara hög av glädjerus hela dagen. Jag skulle ge mycket för att få uppleva studenten igen! Jag blir så avis på alla som fick springa ut idag.

Jag har klarat av min första nattvecka (därav min dåliga uppdatering) och nu är jag hemma i Karlstad men jag ska jobba i helgen så imorgon kör jag och Gurra tillbaka igen. Jag har hunnit med lite shopping, orientering och att träffa vänner och familj. Alltid lika kul att catcha upp med er!

Äsch, jag har inget vettigt att skriva så jag återgår till det där inredningsprogrammet på TV istället.

RSS 2.0