Myssöndag!

Oj oj oj, tätare uppdateringar än det här har nog knappast ägt rum i denna blogg. Beror nog på att jag är tokledig i helgen och har haft lite sådär halvtråkigt så att det ändå ska bli lite kul att börja jobba imorgon igen.

Tränat har jag i alla fall gjort i helgen och det var nog det viktigast. Jag har varit där tidigt på morgonen så man slipper allt folk. Jag ska försöka träna så mycket att det kostar mig 30 kr/gång. Jag betalde 1500 för kortet, undrar hur många gånger jag måste hinna dit innan 1 maj?

En riktig myssöndag blev det med godis, cola och en hel hög med avsnitt av Desperate Housewives :) Det gillar vi! Nu är jag dock lite lagom rastlös och funderar på vad kvällen kan tänkas bjuda på. Utgång eller inte? Det är ju trots allt måndag imorgon och då vill man ju ändå vara lite fräsch så att säga :P Och klockan har passerat åtta. Nej, får bli tråkmånskväll ikväll också.

Sen har jag klickat hem jordens snyggaste skidjacka och byxor, hoppas de dimper ner på posten snart! Då blire åka av!!!
Jag är för övrigt sugen på KENT-boxen och säsong 1-4 av Greys Anatomy. Tyvärr blir man ju inte miljonär av att jobba som skidlärare så det kanske får vänta ett tag.

Så var det dags igen

Sjukt länge sen jag skrev sist men det har helt enkelt bara varit nedprioriterat.

Jag har precis avnjutit en lång frukost men Lugna Favoriter i högtalarna. Har hunnit gymma och handla mat på morgonen, vet inte alls vad som står på programmet idag. Jag är ledig och det känns sjukt konstigt att inte riktigt veta vad jag ska göra idag. Förhoppningsvis blir det utgång ikväll iafl.

Jag trivs som fisken i vattnet här och nu samtidigt som det hela tiden känns som att det är något som saknas..Problemet är väl bara att jag inte riktigt vet vad det är...

Jag ska ta en dusch, power napa och ringa vännerna där hemma. Tid för sånt som annars lätt glömms bort!

RSS 2.0