Sängdags

Klockan är fyra på eftermiddagen och jag ska gå och lägga mig. Sorgligt men sant. Har legat back med sömn i säkert en vecka nu så inatt tänkte jag ta ikapp en del. Borde kamma hem en tia inatt. Alltså tio timmars sömn. Jag har börjat likna en panda alldeles för mycket så det är dags att försöka hindra det.

Jag har i alla fall hunnit sola, käka en bra lunch och packa och fixat lite. Imorn äker jag hem till Karlstad och på fredag bär det av till Eskilstuna. Göttigt med tredagarsledighet!! :) Förhoppningsvis är Gurra på benen (läs: hjulen) igen så att han kan joina också. Han ska på en liten för-check inför besiktningen imorn bitti så jag hoppas han visar sig från sin bästa sida :P

I måndags blev det klart att jag blir kvar en månad till här i Norge. Jag hade ett snack med chefen och jag fick det precis som jag ville ha det från början. Att hon fixade det utan motargument kändes skitbra när jag hade förberett mig på världens fight.
I november blir det nog ganska lite jobb så jag hoppas komma ikapp med träningen igen. Var på god väg ett tag men sen gick mitt kort ut och jag förlängde det inte eftersom jag trodde att jag skulle hem. Men på måndag kör vi igång igen med en rivstart på cykeln tillsammans med Larsa. Yeah!




Man lär sig av sina misstag

Okej. Två timmar senare och tvättmaskinen sa att den var färdig och jag skulle ta ur tvätten, men den var jätteblöt. Vad är felet?
Torktumlaren fick ta hand om strumporna så sen får man väl se om dem överlevde det :P
Resten är nog torrt om en vecka.

Sensmoral: Bäst att låta mamma sköta tvätten!
Tacokväll blir ochj ag har fortfarande inte powernapat. Hej sova-på-jobbet-imorgon!

Regn och rusk

Har precis kommit hem från jobbet och hunnit och stoppa i en tvättmaskin. Usch, jag hatar att tvätta själv. Det blir aldrig så bra som när mamma gör det. Samma sak med att laga mat.Kanske därför jag så sällan både tvättar och lagar mat..

Jobbade dubbelt fredag, lördag och söndag så har inte direkt prioriterat datorn. Det har mest handlat om att snabbt borsta tänderna och sen kasta sig i sängen när jag kommit hem från jobbet. Ska ta en power nap efter lunch för jag jobbar tidigt hela veckan så det kan behövas. Dessutom är ju Gurra hemmahemma (alltså i Sverige) så det är racern som tar mig till jobbet varje dag. För alla som inte är så inbitna i mitt liv är Gurra min bil och racern är min cykel :P. Ibland har vi inte mycket roligare här borta än att vi hittar på namn till våra saker..

Jobbar tre dagar till sen ska jag hem och vara ledig i tre dagar. Yeay! Kommer bli askalas soft! Lindas place: here we come! Sen har jag egentligen bara fem dagar kvar men går allt som min chef säger så får jag stanna i november också. Men det tror jag inte på förrän jag ser det.

Ska kila ner och försöka slänga ihop lite pasta. (För mig som inte ens lyckas med en god pås-sås kan det vara en utmaning nog). Annars vet jag ju vart Coop ligger och de har ett bra utbud av färdig mat :P

Sovmorgon

Ny dag och jag är nyvaken. Totaldäckade i sängen igår så därför allt bloggande uteblivit. Kom hem från jobbet vid halv fyra, tog en löptur, hann käka lite frukt och sen var det kört. Jag skulle bara ta en liten  powernap, men det slutade med att jag vaknade halv tolv istället. Så då var det bara att fortsätta skönhetssömnen. Tills nu. Riktigt skönt, för det var längesen jag fick sova mer är 6 timmar på en natt. För det är inte alldeles lätt att jobba skift (och dessutom jobba mer än 100%), hålla igång och träna och samtidigt försöka ha ett socialt liv. Det är alltid något som blivit lidande. I mitt fall är det nog både det sociala livet och maten. Pizza tre gånger på en vecka är väl kanske inte det bästa...
Så att jobba skift eller säsong är nog det mest förödande man kan göra för man glömmer helt bort att träna och nyttigt kan man inte påstå att man käkar. Lägg till allt festande så inser nog de flesta att man inte går ner i vikt i alla fall....
Ibland önskar jag faktiskt att jag hade bott kvar hemma, fortsatt träna som förr i tiden och låtit mamma laga maten. Fast då hade jag nog inte haft hälften så kul som jag haft under åren sedan jag tog studenten. Så med lite eftertanke ångrar jag inte en sekund allt jag gjort sedan studenten!

Börjar inte förrän 11 idag så jag hinner väl slappa lite till innan det är dags att trampa iväg till jobbet. Gurra är kvar hemma hos pappa bildoktor så jag färdas med cykel till jobbet i två veckor. 9 km enkel väg :P Wiie, men heja motion! Och motion är ju bra har jag hört.


Jag längtar!

Okej. Fyndade ännu lite mer i min storstädning. Bland annat 100 värmeljus, ett cykellås, ett par kaninöron (jag skulle klä ut mig till Mini-Hopp en gång :P) och ett helt städkit med diskborste, diskmedel, såpa och och såna där svampar. Haha, intressesmurfarna hoppar högt.

Hittade även hela mitt skidkit i källaren. Mina ovallade skidor, hjälmen som fortfarande var en aning stor (jag kan faktiskt inte hjälpa att jag har ett huvud lika litet som en 5-årings :P) och så provade jag pjuxen. Längtar mer än någonsin efter vinter och skidåkning. Det är faktiskt nästan så att jag längtar efter den där hemska smärtan man får i fötterna/benen den första dagen man har på sig pjäxorna =P

Ska ta en kik på bilderna från skidskolan förra året, längta lite mer och sen sova tidigt. Tro det eller ej, men jag behöver SÖMN!

Fynd i garderoben

Skulle leta upp min försvunna PEAK-mössa och nu sitter jag här och håller på o städar mitt rum. Eller rensar är nog ett bättre ord. Har hittills fyndat ungefär 8386 påsar i olika former och färger, 10 tomma skokartonger och två par tofflor (ni vet såna där med djur, som man hade när man var yngre). Fatta vad mycket skit jag samlat på mig. Antar att det är så det blir när jag bara bor hemma nån månad i taget, så mitt rum blir som nån sorts samlingsplats för det jag inte använder särskilt ofta. Min garderob ser för jävligt, så att fixa till den blir projekt nummer 1 när jag flyttar hem (förutom träning på KMTI, gaash, toklängtar!!).

Hittade även en massa gamla cd-skivor, däribland Smurfhits 3 (dock inte min, nån som känner sig som en ägare? :P). Haha, kunglig musik!

Storstädningen fortsätter!

Söndag

Nyss käkat frukost, ska hoppa in i duschen och sen en sväng på stan. Har en liten bild i huvudet om en perfekt outfit som jag ska försöka hitta prylar till. Måste hitta nåt till piratesfesten också. Kommer bli sjukt rockigt!

Nu har jag bara tre veckor kvar o jobba. Är sjukt trött på jobbet och framförallt diverse chefer så kommer bli skönt att flytta hem igen innan det är dags att bege sig mot nästa äventyr. November kommer fan bli den bästa månaden i år. Resan till Österrike, en veckas charter och inget mer skitjobb i baguettfabriken. Kommer dock sakna en hel del folk :(



Haha

Jag kan inte göra annat än att skratta åt hur patetiskt du beter dig. Jag har andra vänner som är fruktansvärt mycket bättre än dig. Fast vän, det kallar jag dig inte längre. Nej, dig ska jag inte ägna en tanke mer, jag har bättre saker för mig.

Ska spendera kvällen vänner som bryr sig och som jag har fruktansvärt kul med.

Hemlängtan

Åkte till Oslo igår efter jobbet och försökte hitta nåt att ha på mig på lördag. Visst hittade jag en klänning men är lite osäker på om den funkar helt ut. Blir en tripp igen imorgon efter jobbet tillsammans med Catha och förhoppningsvis hittar jag den perfekta party outfiten :P

Igår fick jag en sjuk sting av hemlängtan. Jag var aptrött, hade köpt en trippeltång som inte funkade som jag ville att den skulle funka, hade ångest för att jag sket i att träna och jag var hungrig. Är det konstigt att man längtar hem då?
Idag är det i vart fall lite bättre men jag är fortfarande jättetrött. Ska försöka lägga mig snart.

Annars jobbar jag två dagar till, åker hem på lördag, tillbaka hit på måndag och sen är det banne mig inte länge kvar innan jag slutar. Jag bävar för dagen då det är dags att säga hej då till alla underbara själar på jobbet.

Ska klämma i mig lite käk innan huvudet trillar ner på kudden.


Var ligger landet där man böjer bananerna?

Snabb uppdatering, måste sova typ nu. Börjar halv fem inatt.

Har hunnit träna, sova o käka pizza idag. Och jobbat, som vanligt. Är fruktansvärt tött på jobbet nu och vill bara hem.
Imorgon blir det en snabbsaväng till Oslo. Måste hitta nåt att ha på mig på lördag. Ligger dock fortfarande back av mig själv men kommer lön om nån dag så får ta lån av mig själv som jag brukar. Sen ska jag betala den där resan till Österrike, tågbiljetterna till MAlmö och sen finns det förhoppningsvis ett par kronor över att leva på i vinter. Tyvärr blir man inte särskilt rik som skidlärare.
Sängen väntar och jag är aptrött.
Good night folks!

Det blev karatefylla

Uppdateringen igår uteblev men den dyker upp idag istället.

Sitter hemma och käkar nyttig mat och har jobbat klart för idag. Måste säga att min "diet" kom lite ur balans i helgen p.g.a stora intag av alkohol och den bakfylla som var tvungen att botas med hamburgare =P

Förfest hos Madde och hennes combos inne i Oslo. Mkt bra initiativ. Kan sammanfatta kvällen med att det blev en lång och rolig förfest med en utgång som knappt existerade. Det där med storstäder är inte riktigt min grej när man kombinerar det med alkohol.
Jobbade igår eftermiddag och tycker att jag gjorde det bra med tanke på bakfyllan. Den var grym, som alltid! Men är man bakfull är det tillåtet att trycka i sig vad som helst så vi passade på att käka både muffins, kakor och jordens största meal på McDonalds efter jobbet. Klart ovärt såhär dagen efter.

Kanske dyker upp bilder från helgen när min kamera behagar komma tillbaka hit efter sin utflykt. Av någon anledning fick Frida med sig både hennes och min kamera från Oslo. Tur att nån har koll på andras grejor i alla fall :)

One night in Oslo

På väg mot en utekväll i Oslo. Jag hoppas att jag kommer dit hel och att jag kommer hem. Jag har en skräck mot att vara full i Oslo, gå vilse och aldrig mer hitta hem.

Vi har firat kanelbullens dag på jobbet idag. Det var kul att även norskarna var med och hedrade denna stora svenska högtid. Kul att man kan mötas sådär över gränsen.

Annars sitter jag här hemma och smuttar på min jäger/redbull och väntar på rätt tid att åka till flygplatsen för att möta de andra så vi kan dra hem till Madde och straffa varandra med drinkar.
Jag ser fram emot att vara bakfull på jobbet imorgon, INTE! Men skitsamma. Söndag = inga chefer, alla andra är bakfulla och plötsligt blev man en i mängden.

Kommer med rapport imorgon om allt som händer ikväll!


Dag ett på nya livet

Har just klämt i mig vad som måste ha vart världens största portion gröt, kokt egg och en kopp varm choklad.
Det är så det ser ut framöver. Efter min hemska upptäckt igår kväll bestämde jag mig för att en gång för alla ta tag i livet.
Visst, jag har börjat träna, men tydligen hjälpte inte det helt så nu ska även matvanorna få sig en törn. Hädanefter är det gröt, grönsaker och kött/fisk som gäller. Kör nån slags hemmagjord variant av GI, ska med andra ord försöka hålla mig borta från pasta, ris, potatis och bröd.

Eftersom jag är ledig idag tänkte jag försöka grubbla lite över hur jag ska ta mig till Malmö med ett par skidor, en pjäxbag och en vanlig resväska. Att släpa allt det där på ett tåg är ju lagom lätt.. Åker till Österrike senare i höst/vinter och jag måste ta mig till Malmö där bussen söderut avgår ifrån.

Efter spiningen imorse tog jag en sväng på affären och handlade diverse smått och gott inför min "GI-diet". En massa frukt och grönsaker, bla. brocoli. Jag har aldrig varit ett fan av brocoli men eftersom det är nyttigt och mättande tänkte jag ge mig i kast med att äta det tills jag gillar det. Det jag inte tänkt på är hur man tillagar den. Eller äter  man den som den är?


Hej gröt!

Gjorde just den värsta upptäckten ever! Mina gråa favoritjeans kommer inte ens halvvägs över benen längre. Havregrynsgröt till frukost, lunch och middag tills ordningen är återställd!

Vad ska jag nu ha på mig på lördag?

Jag finns återigen i bloggform men står inför jordens största dilemma

Första inlägget i bloggen. Den är till för att jag ska skriva av mig. Om det är nån som läser eller ens vet att den finns, det gör mig ingenting. Det är bara av egoistiska skäl jag skaffat mig en sån här modern sak.

Sitter här nyduschad efter ett spiningpass och ett styrkepass. Sakta men säkert börjar jag hitta tillbaka till gamla takter och det känns bra. Imorgon kommer det nog bara att kännas. Det brukar vara så efter sisådär 32 tusen benböj och 7 miljoner utfallssteg.

Imorgon är jag ledig. Ett ord som knappt existerar i mitt ordförråd. Jag har svårt för att minnas sist jag var ledig en enda liten dag sådär. En dag när jag inte åkte hem till Sverige utan bara var just ledig. Förhoppningsvis är det nån som ringer och ber mig jobba.

Fest på lördag om allt klaffar. Jag jobbar sent på söndag och kan behöva en redig fylla (bakfylla också kanske för den delen). Helgen efter är jag egentligen ledig. Men varför vara ledig när man kan jobba. När jag bara har drygt en månad kvar här är det väl ändå bäst att ta alla pass man kan få. Hursomhelst, det är i nästa helg mitt dilemma ligger. Flygplatsen fyller 10 år och på lördagen bjuder de alla anställda på gratis mat och dryck, självklart med tillhörande förfest hos oss och utgång som pricken över i:et. 
Bella fyller 21 veckan efter och har världens brakkanon fest hemma hos sig, samma dag, 20 mil bort. Det var år och dagar sedan jag festade med den tjejen och 200 år sedan jag var hemma sist. Önskar att vi låg sjutusen år fram i tiden och det var möjligt att klona sig själv.
Nämnde jag att jag hade svårt för att bestämma mig?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0