Drömmar

Sen jag kom hem har jag drömt en massa konstig. En natt drömde jag att jag skulle åka skidor. Jag fick dock inte på mig den ena skidan och bad en tjej om hjälp. Hon sa då att jag inte kan få på mig skidan för att jag har virus på datorn. Hallå eller, vart kommer det ifrån?? =D

Har vart en lång dag. Gick upp tidigt och följde med Gurra till doktorn men var tvungen att lämna honom ensam där. Tog en sväng till stan och köpte en rackarns stor resväska, så nu ska jag väl få plats med alla mina grejor.
Resten av dagen har bestått av packning. En timme till får jag, sen ska jag ut och gå. Sen hem och duscha och käka tacos med kära mor och far.

Dumma dag!

Jag önskar att denna dagen aldrig hade funnits! Klockan ringde klockan 8 imorse för att jag skulle ta en powerwalk på morgonkvisten. Det fanns ingen som helst ork i min kropp så jag somnade om direkt och vaknade när klockan ringde 1½ timme senare. Hade jag inte vart tvungen att gå upp då hade jag kunnat sova i tre timmar till. Nåt seriöst fel måste det vara på mig för enda sen jag kom hem i lördags har jag sovit mellan 10 och 12 timmar varje natt!! Är det konstigt att man längtar tillbaka när det enda jag gör här hemma är att sova?! Jag vill ju hinna med allt jag inte hinner annars och orkar allt jag inte orkar annars...

Hursomhelst. Jag mötte upp Emelie på stan och vi knallade runt. Knallade runt ett tag till, tog en lunch och knallade runt ännu mer. Plötsligt var det mörkt ute, jag hade inte fått tag på hälften av det jag skulle ha och det var dags att åka hem. Det var här det började spåra ur...

Tänkte ta en tur till Bergvik eftersom idag var sista dagen jag hade tillgång till min bil (så länge mamma har ett finger med i spelet kommer jag aldrig få låna pappas bil..). Då min bil stod i garaget var vi tvungna att flytta stora, stygga SAAB:en först. Självklart (eftersom det redan var en pissdag) hade batteriet dött i den så vi fick putta bilen så att lilla Gurra kunde komma ut. Som om detta inte var nog hittade jag definitivt inte det jag skulle ha på Bergvik heller så alltså åkte jag helt i onödan..

På grund av denna pissdag måste jag gå in till stan imorgon IGEN och i tillägg till det, lämna in Gurra hos farbror doktorn, KLOCKAN 8 PÅ MORGONEN!!

Är väl bara att bryta ihop och komma igen. Brutit ihop har jag redan gjort så nu hoppas jag att morgondagen snart är här!


..

Räkna inte med nån bild på nya håret förresten :P Det där med att först ta ett kort, lägga in det på datorn och sedan lägga in det här är alldeles för seriöst för min ringa kunskap om det där med teknik. Vill ni se får ni helt enkelt träffa mig =)

Så grymt nöjd!

Jag var hos frisören idag. Testade en ny tjej på det stället jag brukar gå till. Min mamma blev mindre nöjd sist hon var hos den här tjejen så det var med skepsis jag gick dit. Jag gick därifrån sjukt nöjd! Hon klippte precis som jag ville ha det och gjorde grymma slingor. Så nu har jag en del mörka slingor i håret men fortfarande en blond grund. Om man blev såhär nöjd varje gång man klippte sig skulle jag göra det mycket oftare än jag gör det nu iafl (var ett år sen sist :P)

Händer så sjukt mycket nu dessa dagarna så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Åker till Österrike på fredag så antar att jag spenderar dagarna innan dess med fix och trix och packning inför både det och Kläppen.  Kommer bli tajt när jag kommer hem men förhoppningsvis kommer det funka. Håller tummen!

En sväng på stan imorn så är bäst jag skriver in inköpslista idag. Annars glömmer jag något eller köper nåt jag absolut inte behöver.

Dags för kvällsmat, lite läsning och skriva listan.


Sista kvällen

Sista kvällen i huset. Imorgon går flyttlasset hemåt. Huh, ångesten har inte kommit än men snart dyker den upp. Fatta vad jag kommer sakna alla på jobbet! Sa hej då till ett par stycken idag och det kändes helt okej. Antar att jag inte kommer fatta att jag inte ska åka tillbaka förrän på söndag eller så..
Men där ett äventyr slutar tar ett annat sin början. Jag hoppas på en kanonvinter!! =)

Segstartad som jag är har jag inte kommit längre än att jag har packat in allt i bilen. Jag borde duscha och hinna powernapa lite framför Desperate Housewifes innan Catha kommer hem och vi ska käka glass och chokladsås.

Dags att ta tag i kragen och få nåt gjort!

Power nap

Det tog sin tid ( men mitt nya motto; var sak har sin tid) men till slut klickade jag hem ett par grymma handskar och ett par ascoola goggles. Yeah, nu kan vintern komma!

Har fått reda på en hel del jag klurat på ett tag så nu känns allt bättre och saker känns lite klarare i huvudet (även om jag fortfarande måste lära mig att FÅ NER SAKER PÅ PRÄNT istället för att ha allt i huvudet. Inst konstigt att jag glömmer saker stup i kvarten...

Har vart helt sjukt trött på jobbet idag så jag ska ta en power nap framför Andra Avenyn.

Träning ikväll och två dagar kvar på jobbet! Jajamen, nu tar det sig!!


En dag ska jag vara längst fram

I måndags var jag på det bästa spinningpasset jag någonsin varit på här i Norge. Vi brukar gå på den här killens pass för vi gillar honom men i måndags tror jag han visade sin fulla kapacitet. Musikvalet var klockrent, han taggade alla deltagare till tusen och han gjorde det med glimten i ögat. Kort och gott, han var grym!
En dag ska jag sitta längst fram och göra precis samma sak som han gjorde. Jag ska vara den instruktören folk klappar på axeln och tackar för ett riktigt roligt pass, och jag vill vara den som drar fullt hus och ha deltagare som kommer igen och igen och igen...
Mitt mål är att gå en kurs i vår, förhoppningvis har jag både ekonomin och tiden till det då. Just nu är det alladels för många bollar i luften för att det ska hinnas nu.

Jobbar kväll idag och tidigt imorgon. Då har jag ungefär 20 måsten att ta itu med (eller borden kanske man ska säga, det enda man måste är att dö). Jag bör ta en sväng i centret och kika efter en stooor väska inför Österrikeresan och ett par nya goggles inför säsongen. Sen borde jag sola, packa ännu lite mer än vad jag redan gjort och till sist träna. Hinner jag allt detta behöver jag bara träna på fredag så kan jag slappa framför tvn sen. Gött mos!

Plikten kallar. 4 dagar kvar, 28 timmar att jobba eller 5 pass. Lördag kväll kommer att kännas underbar när jag för sista gången går hem från flygplatsen!

Konichiva bitches! (snart iafl, 8 dagar kvar)


Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men jag har hunnit allt jag ska och ska snart sova. Börjar 6 imorgon (sovmorgon!) och jobbar dubbelt. Huh, jag kommer vara död imorn kväll! Inte för att jag inte jobbat dubbelt förut, tvärtom, men det var ju så sjukt länge sedan. Whatever. Idag har jag iafl tagit en snabb power nap (jag kan helt enkelt inte sova mer än max en timme sådär mitt på dagen), tränat, städat mitt rum (grymt behövligt) och börjat packat en del saker.
8 dagar kvar och två dubbelpass.

Hade en massa saker i huvudet jag tänkt skriva om när jag var ute och gick förut men verkar som att jag tappat dem på vägen. Bäst att jag kryper ner i sängen istället då.

God natt!

Fit for fight!

Det är 1 timme kvar tills träningen börjar och jag sitter här färdigpåklädd beredd att sticka ut. Kanske en aning övertaggad.. :P Spinning och ett (eller två!) styrkepass står på programmet ikväll. Jajamen, nu är vi igång minsann!

Har hittat en hel bunt med gamla 90-talslåtar på datorn. Josse tog med en bunt med likadana skivor till jobbet idag så suget tog överhanden och jag fortsatte nostalgitrippen här hemma.
Annars  har jag varit ganska effektiv idag. Dock har jag, som vanligt, inte gjort det jag egentligen skulle göra, nämligen sova. Jag hann med två minuter, sen ringde telefonen och jag gav upp det där med att somna om. Jag har lagat riktig mat (att värma en färdigrätt i mikron räknas inte i kategorin "laga riktig mat"), klämma ett par avsnitt av "andra avenyn" och en massa andra mindre viktiga småsaker. Och nu är det alltså träning som väntar. Ett tag övervägde jag att byta ut dagens träning mot ett lite mindre aktivt alternativ, krämkväll framför 20 halvtaskiga filmer, men jag insåg rätt snabbt att man inte blir lika snygg av det andra alternativet.

Igår var också en sån där effektiv dag (sov såklart inget då heller). Jag hann med en storshoppingrunda i nya centret med Catha. Ett par riktigt grymma partyskor, en tröjklänning, underkläder, en partytopp och en lite rockigare bolero följde med hem. Sa jag att vi storshoppade?
Plussa på ett stenhårt step-pass på det och man kan lätt räkna ut att jag somnade gott igår kväll.

Har gjort klart med att jag ska ta steg 3 i december också. Yeeho, ett steg närmare examen =D

Ska väl ladda lite till så jag blir riktigt övertaggad ikväll!!

Long time, no see!

Sjukt länge sen sist, men vad gör det om hundra år? Jag har helt enkelt inte haft varken tid eller lust att uppdatera.
Händer rätt mycket i mitt liv, samtidigt som det känns som att tiden står still. Jag flänger hit och dit men ändå har jag tid att ta en tre timmar lång powernap. Hur det går ihop kan man klura länge på.

Hursom helst ränkar jag ner dagarna i Norge. 11 kvar. 6 denna vecka och 5 nästa och två dubbelpass. Jag bävar för det. 15 timmar på baguettfabriken är inget man drömmer om, möjligtvis mardrömmar. Men antar att jag kommer tacka mig själv nån gång i december när lönen kommer. Om inte annat när mina två nybeställda klockor dyker upp i brevlådan. JAG LÄNGTAR!

I korthet har jag hunnit med en halloweenfest, en helg i Kläppen, ett par dagar hemma och säkert en massa annat. Nåt jag dock inte riktigt hunnit (läs:orkat) är att träna. Så de två sista veckorna är det hårdkörning på gymmet som gäller. Inte fan kastar jag ut 1000 spänn på att inte träna :P

Hoppas på en tvådagars till helgen. Kanske är det sista gången vi festar tillsammans här i Norge är det lika bra att slå på stort. Tror faktiskt trots allt att det kommer kännas konstigt att åka hem efter sju månader. Men när det ena äventyret tar slut börjar det nya. Ett par dagar hemma fyllda med välbehövlig vila väntar och sen 10 dagar i Österrikes underbara, snöbeklädda toppar.

Kvällsmat och spinning med Larsa väntar!

RSS 2.0